Cheesecakes vegan cu orez crocant

 

 

No-Bake Cookies and Cream Cheesecakes (Vegan + Gluten-Free)

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

Blatul :

3 cești (135 g) orez crocant cu ciocolată *
1/4 cană (20g) pudră de cacao(pudră de roșcove)
1/3 cană (65g) ulei din nucă de cocos

Umplutura:

1 cană (240g) iaurt vegetal
1 cană (180g) cremă din nucă de cocos **
1/4 cană (80g) sirop de arțar
1 lingurită extract de vanilie

 

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Zdrobiți cerealele fie într-o pungă, fie într-un procesor de bucătărie sau în mixer (nu amestecați prea bine!).
Se amestecă cereale zdrobite cu pudra de cacao și uleiul de cocos.
Tapetați o tavă de brioșe cu căptușeală de hârtie. Puneți o lingură din compoziția blatului în fiecare cupă de brioșă și apăsați.
Așezați în congelator să se întărească și păstrați restul de blat pentru umplutura cu cremă.
Se amestecă toate ingredientele pentru cremă.
Amestecați ușor cu restul de blat și păstrați aproximativ 1/2 cană pentru garnitură.
Umpleți fiecare blat de brioșă cu cremă. În partea de sus puneți restul de blat pentru garnitură.
Se pun la congelator peste noapte.
Scoateți din congelator 5-10 minute înainte de servire. Serviți.
Păstrați în congelator timp de până la 2 săptămâni.

 

 

No-Bake Cookies and Cream Cheesecakes (Vegan + Gluten-Free)

 

NOTA

* Puteți folosi cereale obișnuite de orez crocant și adăugați o pudră de 1/4 cacao.

** Doar partea solidă s-a scos dintr-o cutia cu lapte din nucă de cocos care a fost răcită peste noapte.

 

No-Bake Cookies and Cream Cheesecakes (Vegan + Gluten-Free)

 

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Calorii: 250
Zahăr: 11
Grăsimi: 15
Carbohidrați: 25
Fibre: 2
Proteine: 2

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar biο,ulei de cocos bio,ciocolata vegana,pudra de roscove.lapte de cocos bio

 

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/858505894335731/

 

 

Sirop de artar *BIO 187mlUlei de cocos raw *BIO 500mlLapte de cocos *BIO 400mlPudra de roscove 350gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *