Twix vegan

 

 

DSC00759

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

1 cană făină din nucă de cocos
⅛ cană zahăr din palmier de cocos
⅓ cană  ulei din nucă de cocos (sau cremă din nucă de cocos)
1 cană sirop de curmale (alternativ, utilizați  sirop de arțar)

Pentru stratul de caramel:

2 căni curmale fără sâmburi (înmuiate în apă caldă timp de 1 oră)
2 unt de fructe cu coajă tare (migdale sau caju)
½ linguriță extract de vanilie pură

Pentru glazură:

400 g ciocolată neagră (75%)
1 lingură ulei din nucă de cocos topită

 

DSC00758

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Preîncălzi cuptorul la 180 ° C.
Puneți toate ingredientele pentru blat într-un castron și amestecați împreună. Aluatul trebuie să fie suficient de lipicios apăsând-l cu degetele. Dacă este prea frământat, adăugați sirop de arțar și ulei din nucă de cocos.
Tapetați o tavă de 24 cm cu hârtie de copt și apăsați aluatul pe fundul tăvii până când este uniform întins.Coaceți la 180 ° C timp de 10-15 minute, până devine de culoare maro auriu.
Puneți toate ingredientele pentru stratul de caramel într-un blender și amestecați timp de 3-5 minute până când se combină. Pentru a ajuta la amestecare, înmuiați curmalele în apă caldă timp de aprox. 1 oră.

Răspândiți stratul de caramel peste blat și înghețați timp de 30 de minute.
Tăiați în batoane mici și acoperiți cu ciocolata topită amestecată împreună cu uleiul din nucă de cocos. Așezați în congelator să se întărească.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos,unt de arahide,unt de migdale,faina de cocos,sirop de artar,curmale bio

 

https://www.facebook.com/thetastyk1/videos/2065524753702834/

 

 

Zahar de cocos *BIO 250grUlei de cocos raw *BIO 500mlSirop de artar *BIO 187mlUnt de arahide crocant *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *