Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
1 1/2 ceașcă făină de migdale
1 lingură praf de copt fără gluten
2 1/2 cană brânză Mozzarella rasă
57 gr. brânză cremă
2 ou mare (bătut)
semințe de susan (pentru topping – opțional)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 204 grade C.Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Se amestecă împreună făina de migdale și praful de copt. Puneți deoparte.
Combinați mozzarella rasă și brânza cremă într-un castron mare pe care îl așezați în bain marie. Se amestecă până se încorporează bine.
Se adaugă amestecul de făină și ouăle la brânză topită. Lucrați repede în timp ce brânza este încă fierbinte, frământați cu mâinile până când se formează un aluat. Aluatul va fi foarte lipicios.
NOTA:
a) Este foarte important ca aluatul să fie complet uniform înainte de a trece la pasul următor. Nu trebuie să aveți bucăți de brânză separate prin făina de migdale.
b) Împărțiți aluatul în 6 părți. Formați / rolați baghete de aluat lung, apoi apăsați capetele împreună pentru a crea o formă de colac. Repetați cu aluatul rămas. Dacă utilizați semințe de susan, presărați-le peste covrigi și presați ușor în aluat.
Coaceți timp de 10-14 minute, până când devin de culoare aurie.
Informații nutriționale :
Calorii 360
Grăsimi 28g
Proteine 21g
Total carb 8g
Net carbs 5g
Fibre 3g
Zahăr 1g
Găsiți să cumparăți pe site-ul evzinshop,aici: faina de migdale bio
https://www.facebook.com/PrepareAndNourish/videos/2415160185166054/