Tartă necoaptă cu mere

 

 

raw mince pies no bake recipe

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

TARTA

¾ cană/ 90g făină de migdale
2 linguri ulei din nucă de cocos sau unt din nucă de cocos
1 lingură îndulcitor, cum ar fi : sirop de arțar sau sirop de curmale

UMPLUTURA

½ cană / 90 g curmale
1 măr, tăiat fin
zeamă de la o lămâie
½ linguriță coajă de lămâie rasă
2 lingurițe stafide
1 linguriță de scortișoară
½ linguriță de nuci
câteva linguri de apă pentru amestecare

 

Easy Vegan Raw Mince pie Recipe

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Se topește uleiul de cocos sau untul și se amestecă cu migdalele și îndulcitorul pentru a face blatul de tartă.
Tapetați cu hârtie o tavă de brioșe sau o tavă de silicon  și apoi presați aluatul în formă pe toată suprafața și pe părțile laterale.Puneți forma în congelator.
Combinați curmalele cu sucul de lămâie și cu coaja rasă de lămâie. Este posibil să fie necesar să adăugați puțină apă pentru a face amestecul să fie neted.
Se amestecă împreună toate celelalte ingrediente de umplutură.
Umpleți tartele cu umplutura de mere și apoi le așezați în frigider până când doriți să serviți.
Se păstrează 3 zile în frigider.

Calorii: 145 cal

 

Easy healthy Raw Mince pies

 

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos raw bio,sirop de artar bio

 

https://www.facebook.com/nestandglow/videos/1007240256119862/

 

 

Raw gluten free mince pies

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500mlSirop de artar *BIO 187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *