Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
Blat:
6 linguri făină din nucă de cocos
¼ cana unt din nuca de cocos , usor incalzit / moale pentru un amestec mai usor
¼ suc de lamaie, la temperatura camerei
¼ cană de agave
1 linguriță de ghimbir (condiment)
½ lingurita curcuma (condiment)
1 lingura extract de vanilie pură
¼ lingurita extract de lamaie
Stratul de crema:
¼ ceasca unt din nuca de cocos usor incalzit / moale pentru un amestec mai usor
½ ceasca de lapte vegetal la alegerea ta, la temperatura camerei
¼ cană sirop de agave
1 lingura suc de lamaie, la temperatura camerei
½ linguriță extract de lămâie
Topping opțional:
⅛ seminte de mac, chipsuri de ananas maruntite, petale de floarea-soarelui uscate
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Mixați toate ingredientele blatului pentru a le combina într-un procesor de bucătărie. Transferați acest amestec într-un recipient căptușit cu hârtie de copt sau o tava de pâine de dimensiuni medii (8 „x 4”). Apăsați într-un strat uniform. Acoperiți cu o bucată mică de hârtie cerata și apăsați din nou cu un obiect cu fund plat pentru a vă asigura că stratul este neted . Scoateți hârtia și puneți vasul în congelator în timp ce treceți la pasul următor.
Curățați procesorul de alimente. Mixați toate ingredientele stratului de crema până când devine neted. Se toarnă acest amestec peste blatul din tava. Lăsați să stea un minut, apoi se presară și se decorează cu topping (dacă se utilizează).
Notă: dacă amestecul dvs. este prea încălzit (foarte lichid), semințele de mac pot să se scufunde, așa că dacă este cazul cel mai bine să puneți la rece timp de 15-20 de minute mai întâi, apoi presărați cu topping-urile. Congelați timp de 5 ore sau peste noapte pentru a se întari prajitura.Tăiați în batoane dreptunghiulare și serviți. Păstrați la frigider.
Găsiți să cumparăți pe site-ul evzinshop,aici: sirop de agave bio,unt de arahide bio