Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
200 g / 2 căni de mozzarella rasă
75 g / 3/4 cană făină de migdale
2 lingurițe tărâțe de psyllium
vârf de cuțit sare
opțional: 1/4 linguriță pudră de usturoi / pudră de ceapă / boia de ardei
Instrucțiuni de preparare:
Încălziți cuptorul la 180 Celsius / 356 Fahreheit.
Se topește mozzarella în cuptorul cu microunde (aproximativ 90 sec-2 min). Alternativ, încălziți ușor în bain marie.
Adăugați făina de migdale și tărâțele de psyllium, plus sarea și condimentele, dacă se utilizează. Se amestecă până se combină, apoi frământați până când aveți un aluat neted.
Se separă aluatul în 2 bile și se întind foi între 2 coli de hârtie de copt / cerată. Întindeți cât mai subțire posibil. Cu cât este mai subțire, cu atât vor fi mai crocante chipsurile de tortilla.
Tăiați în triunghiuri (cu un tăietor de pizza) și puneți pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, astfel încât chipsurile tortilla să nu atingă.
Coaceți 6-8 minute sau până când se rumenesc pe margini. Timpul de coacere va depinde de grosimea cipurilor de tortilla.
Notă:
Cips-urile de tortilla cântăresc în jur de 5-8 grame fiecare și ies în jur de 40.
Valorile nutriționale se calculează pe baza a 8 porții (câte 5 chipsuri de tortilla pe porție).
Dacă nu aveți tărâțe de psyllium, utilizați 2 linguri făină de migdale mai mult .
Informații nutriționale:
Keto Chips au conținut scăzut de carbohidrați
Cantitatea pe porție
Calorii 143
% Valoare zilnica
Carbohidrați totali 4,8 g 2%
Fibre alimentare 2.9g 12%
Zaharuri 0,6g
- Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de masline extra virgin bio,ulei de masline extra virgin Critida,ulei de masline extra virgin Drop of Gods,ulei de masline extra viegin Sitia,ulei de masline extra virgin Messara,faina de migdale bio