Blat de tartă low carb din făină de migdale,fără gluten

Imagine similară

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

INGREDIENTE

2 1/2 ceașcă făină de migdale
1/3 cană eritritol (sau orice alt îndulcitor la alegere *, omiteți pentru blat de tartă sărată )
1/4 linguriță sare de mare (sau o jumătate de linguriță pentru blat de tartă sărată)
1/4 cană ghee (măsurat solid, apoi topit)
1 ou mare (sau ~ 2 linguri adiționale ghee)
1/2 linguriță extract de vanilie (opțional)

Imagine similară

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 177 grade C( 350 grade F). Tapetați partea inferioară a unei tăvi rotunde de 23 cm cu hârtie de cerată sau ungeți bine.

Într-un castron amestecați împreună făina de migdale, eritritolul (dacă se utilizează) și sarea.
Se amestecă untul ghee topit și oul, până se combină bine. (Dacă folosiți vanilie, amestecați-o în ghea topit înainte de a adăuga ingredientele solide) . Continuați să amestecați, până când devine un aluat uniform .(Alternativ, puteți folosi un procesor de alimente pentru a le amesteca împreună.)
Apăsați aluatul în partea inferioară a vasului și  pe marginile acestuia. Faceți cu grijă găuri pe suprafața aluatului folosind o furculiță.
Coaceți timp de 10-12 minute, până când devine ușor auriu. (Adăugați umpluturi numai după pre-coacere.)

Imagine similară

NOTA
Cantitatea îndulcitoruli va varia în funcție de umplutură.

Informații nutriționale:

Cantitatea pe porție: 1 felie sau 1/12 din întreaga rețetă
Calorii 180
Grăsimi 17g
Proteine 6g
Total carbohidrați 5g
Net carb 2g
Fibre 3g
Zahăr

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos raw bio,faina de migdale bio,pudra de agave

[facebook url=”https://www.facebook.com/Wholesomeyum/videos/2437442289604510/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *