Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
Marzipan:
½ ceașcă făină de migdale
1-2 linguri sirop de arțar
1 linguriță extract de migdale
Aluatul pentru pralină:
½ ceașcă fulgi de ovăz
½ ceașcă de nuci
½ ceașcă smochine uscate
1linguriță extract de vanilie
1 cană de apă
Stratul de ciocolată:
300gr ciocolată neagră sau sos de ciocolată
Topping:
fulgi din nucă de cocos
nuci tăiate în bucăți
semințe chia
semințe de cânepă
smochine uscate, tăiate în bucăți
nibs de cacao
Sos de ciocolată:
¼ ceașcă ulei din nucă de cocos topită
⅓ cană pudră de cacao
⅛ sirop de arțar
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Mai întâi fă-ți marțipanul. Puneți toate ingredientele într-un castron și combinați până când obțineți o pastă. Utilizați mâinile pentru a forma o minge sau dați forma unui sul și așezați în congelator.
Între timp, puneți fulgii de ovăz și nucile într-un mixer și mixați până când obțineți o făină.
Se adaugă restul de ingrediente și se amestecă până se combină. Dacă aluatul este prea lipicios adăugați mai mulți fuli de ovăz.
Luați marțipanul din congelator, tăiați bucăți mici și formați-l în bile rotunde mici cu mâinile.
Luați un pic din aluatul de pralină, rotiți-l într-o formă de minge, apăsați suprafața, plasați o minge de marțipan în interior și acoperiți-l cu părțile laterale până când bila de marțipan este complet acoperită și ascunsă în interiorul pralinelor.
Repetați până când se face termină aluatul și lăsați pralinele să se fixeze în congelator.
Se topește ciocolata vegană, neagră sau se amestecă sosul de ciocolată și se acoperă pralinele.
Combinați toate ingredientele pentru sosul de ciocolată într-un castron și amestecați până când obțineți un amestec de ciocolată netedă.
Garnisiți pe suprafața lor cu cu semințe, nucile tăiate sau orice alt ingredient de topping doriți și puneți pralinele în congelator.
Depozitați în recipient etanș și serviți.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,ulei de cocos raw bio,faina de migdale bio,ciocolata vegana,smochine bio