Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE:
Ingrediente pentru blat:
150g nuci
100g fulgi de ovăz
25g pudră de cacao
6 linguri sirop de agave
1 linguriță extract de vanilie
Ingrediente pentru crema de tort cu căpșuni:
500 ml lapte vegetal (soia, migdale, …)
o mână de căpșuni
4 linguri sirop de agave
75 g amidon de porumb
2 lingurițe esență de vanilie
Alte ingrediente:
căpșuni pentru decorare
frunze de mentă (opțional)
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE:
Adăugați toate ingredientele blatului de tort într-un procesor de bucătărie și mixați-l timp de aproximativ 30 de secunde până când obțineți un aluat frumos.
Tapetați un tavă cu fund detașabil cu hârtie de copt și transferați aluatul în recipient. Presați aluatul în tavă și chiar cu o lingură, pentru a obține o suprafață netedă.
Pentru crema de tort de căpșuni, adăugați toate ingredientele într-un mixer și amestecați până când obțineți o textură netedă. Dacă adăugați câteva căpșuni suplimentar, puteți obține un roz mai întunecat.
Se toarnă crema într-o cratiță, se încălzește și se amestecă în mod constant (ceea ce este important, deoarece crema se va arde cu ușurință). După o perioadă de timp (este nevoie de 5-10 minute), crema se va îngroșa brusc (de fapt, amidonul se transformă într-un jeleu lichid).
Se toarnă crema îngroșată peste blatul de tort și cu o spatulă sau o lingură se întinde uniform . Așezați căpșunile pe deasupra pentru decorare. Puteți adăuga, de asemenea, frunze de mentă.
Lăsați să se răcească în frigider, pentru ca crema să se fixeze. Acest lucru va dura aproximativ 2 ore (verificați dacă s-a răcit complet).
Scoateți din formă și serviți.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de agave bio,pudra de cacao bio