Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
250g ciocolată neagră
2 căni / 300 g semințe de floarea-soarelui
4 linguri sirop de arțar, nectar de cocos sau un alt îndulcitor similar
1 lingură melasă(sirop de roșcove)
1 lingură vanilie
un vârf de cuțit sare
Instrucțiuni de preparare:
Puneți semințele de floarea-soarelui pe o tavă și prăjiți timp de 10-12 minute la 190C / 375F.
Scoateți din cuptor de îndată ce semințele au căpătat culoare aurie. Atenție, deoarece pot arde repede.
Se lasă să se răcească timp de 10 minute.Așezați semințele calde, împreună cu toate ingredientele, în afară de ciocolată, într-un mixer și mixați pentru a obține o pastă.
Se topește ciocolata în bain marie.
Se toarnă jumătate din ciocolată în forme de hârtie și apoi se rece timp de câteva minute pentru a întări ciocolata.
Apăsați umplutura de floarea soarelui în forme apoi acoperiți cu ciocolata rămasă.
Presărați cu semințe de floarea-soarelui și dați la rece.Serviți.Se păstrează o săptămână în frigider.
Calorii:145 cal
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,ciocolata vegana,ciocolata neagra,sirop de roscove