Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
400 de grame lapte din nucă de cocos integral
1 1/2 linguri de amidon / pudră de arorut, dacă se utilizează sirop de arțar sau 1 lingură dacă se utilizează zahăr de cocos (sau amidon de porumb pentru o versiune non-paleo)
1/2 cană (55 grame) pudră de cacao
1/2 cană (120 mililitri) sirop de arțar sau 1/2 cană (100 grame) zahăr din nucă de cocos
2 lingurițe extract de vanilie
3/8 linguriță sare
ciocolată rasă sau chips-uri de ciocolată pentru garnitură
Instrucțiuni de preparare:
Puneți toate ingredientele, cu excepția la aproximativ 1/2 ceașcă de lapte din nucă de cocos într-o cratiță mică.Puneți pudra de cacao, siropul de arțar, vanilia și sarea. Amestecați din când în când la o căldură medie.
Între timp, amestecați restul de 1/2 cană de lapte din nucă de cocos cu amidonul de arorut într-un bol mic până când se combină bine.
Adaugați amestecul de amidon cu laptele de cocos, amestecând în mod constant.Gătiți până se îngroașă. Va dura 1-10 minute.Nu lăsați să se mai gătească mai mult de un minut după ce s-a îngroșat.Se va îngroșa mai mult odată răcit.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând frecvent astfel încât să nu se formeze o piele pe deasupra.Lăsați să se răcească într-un recipient etanș. Garnisiți înainte de servire.
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: ciocolata,zahar de cocos,lapte de cocos bio,bio,sirop de artar bio,pudra de cacao bio