Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
1/2 cană (120g) unt din nucă de cocos
1/2 cană (160g) sirop de agave sau miere *
1 linguriță extract de vanilie
1 1/2 cești (165g) făină de ovăz
2 lingurițe praf de copt
1 lingura pudră de matcha
un vârf de cuțit sare
Glazura:
1/2 cană iaurt din nucă de cocos plin de grăsime cu vanilie
1 linguriță pudră de matcha
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180ºC.Se topesc împreună untul din nucă de cocos și siropul de agave / miere.
Se adaugă extractul de vanilie.
Într-un castron amestecați împreună făina de ovăz, praful de copt, matcha și sarea.
Se adaugă ingredientele lichide și se amestecă pentru a forma un aluat.
Întindeți o foie de aluat până la grosimea de 0,60 cm., între două bucăți de hârtie de copt, astfel încât să nu se lipească.
Tăiați biscuiții în forma de inima, folosind un tăietor de bucătărie (sau orice formă doriți!)
Transferați biscuiții într-o tavă căptușită cu hârtie de copt.
Coaceți timp de 10-12 minute la 180ºC.
Se răcesc complet înainte de glazurare.
Pentru glazura, amestecați iaurtul și matcha până când se obține o cremă .
Garnisiți biscuiții cu glazura preparată .Pudrați cu pudra de matcha, dacă se dorește.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție: 1 biscuit
Calorii: 252
Zahăr: 7 g
Grăsimi: 15g
Grăsimi saturate: 6g
Carbohidrați: 20g
Fibre: 4g
Proteine: 5g
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,sirop de agave bio,pudra de matcha bio