Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
1 cană piure de banane( aproximativ 2 medii banane)
2 ouă de in (2 linguri de in măcinat , + 6 linguri de apa)
2 linguri unt de migdale
2 linguri suc proaspăt de lămâie
1 linguriță praf de vanilie sau extract
1 1/2 cupe fulgi de ovăz
1 cană quinoa gătită
1 linguriță praf de copt
1/3 ceașcă zahăr din nucă de cocos
1/4 cană semințe de cânepă
coajă de la 1 lămâie
1 1/2 cană de zmeură proaspătă
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 grade C. Tapetați o tavă de 22 x 22 cu hârtie de copt și ungeți părțile laterale cu spray de gătit.
Într-un castron amestecați banana, untul de migdale, ouăle de in, sucul de lămâie și vanilia până se omogenizează. Adăugați fulgii de ovăz, quinoa, zahărul de cocos, praful de copt, semințele de cânepă și coaja de lămâie și amestecați totul împreună până când sunt complet încorporate.Adăugați zmeura.
Puneți aluatul în tava pregătită și neteziți cu o spatulă.
Coaceți pe suportul central al cuptorului,timp de 30 – 35 de minute până când batoanele devin maro aurii .
Scoateți prăjitura și lăsați să se răcească complet în tavă , apoi scoateți și tăiați în pătrate (sau dreptunghiuri). A se depozita într-un recipient etanș timp de 4 – 5 zile.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție
Calorii 109 Calorii din grăsime 27
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 3g 5%
Sodiu 8 mg 0%
Potasiu 164 mg 5%
Carbohidrați totali 16 g 5%
Fibre alimentare 2g 8%
Zahăr 4g
Proteină 3g 6%
Vitamina A 0,6%
Vitamina C 6,5%
Calciu 3,4%
Fier 6,8%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: quinoa bio,unt de migdale bio,zahar de cocos bio