Chifle low carb

Imagini pentru keto png
This image has an empty alt attribute; its file name is lowcarb.png

Low carb burger buns KETO + VEGAN

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

     130 g făină din nucă de cocos (1 cană)
     18 g tarate de psyllium (1/4 cană)
     60 g făină de migdale (1/2 cană)
     2 linguri ulei de măsline sau ulei vegetal la alegere (30 ml)
     2 linguriță de bicarbonat de sodiu
     2 lingurițe oțet de mere sau suc de lămâie
     1/4 linguriță sare de mare
     1 3/4 ceașcă de apă

Low carb burger buns KETO + VEGAN

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200 ° C .Tapetați o tavă cu o bucată de hârtie de copt. Ungeți cu puțin ulei. Puneți deoparte.

Într-un bol mare de amestecare puneți toate ingredientele solide.

Se adaugă restul ingredientelor: uleiul de măsline, bicarbonatul de sodiu, sarea,oțetul de mere și apa.

Se amestecă viguros cu o spatulă la început, timp de aproximativ 30 de secunde. Apoi, folosiți mâinile și frământați aluatul pentru încă 60 de secunde. Acesta va fi umed la început,dar pe parcurs se vor combina bine ingredientele.Formați o minge de aluat după 90 de secunde.

Se lasă deoparte timp de 10 minute în bol. Acest lucru este important pentru tărâțele de psyllium să absoarbă umezeala suplimentară și să se creeze un aluat moale, elastic.

Frământați aluatul timp de încă 30 de secunde și împărțiți-l în 6 bucăți (sau 4 dacă doriți să faceți chifle mari.Rotiți fiecare bucată într-o minge.

Puneți fiecare chiflă pe tava pregătită, lăsați cel puțin un deget dintre fiecare chiflă.

Apăsați fiecare minge cu palma mâinii,pentru a lua o formă de burger.

Ungeți cu o cantitate mică de apă pe partea superioară a fiecărei chifle și presați semințele de susan. Apa va lipi semințele de sus și va face o crustă mai crocantă la chifle, în timp ce va rămâne suficient de moale în centru.

Coaceți timp de 20-25 minute la nivelul central al cuptorului sau până când obțin o culoare maro-aurie.

Se răcesc chiflele pe un suport de răcire timp de 20 de minute.

Low carb burger buns KETO + VEGAN

Notă :

Se taie în jumătate cu ajutorul unui cuțit de pâine.

Adăugați salată, felii de roșii, ceapă la grătar și bucățele de carne de vită sau orice topping vă place.

Puteți să le păstrați până la 5 zile la temperatura camerei,înfășurate într-un prosop curat pentru a le menține proaspete. Puteți să le puneți la cuptor cu câteva minute înainte de a le servi.

Low carb burger buns KETO + VEGAN

Informații nutriționale:

Porții: 6
Cantitatea pe porție
Calorii 182
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 10,3 g 16%
Total carbohidrați 16,7 g 6%
Fibre alimentare 10,3 g 41%
Zaharuri 4.3g
Proteine 6g 12%

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,faina de cocos bio,faina de migdale bio, ulei de masline extra virgin bio,ulei de masline extra virgin Critida,ulei de masline extra virgin Drop of Gods,ulei de masline extra viegin Sitia,ulei de masline extra virgin Messara

[facebook url=”https://www.facebook.com/sweetashoney.co.nz/videos/299301127602140/” /]

Ulei de masline extra virgin *BIO Critida 750ml

Ulei de masline extra virgin bio

http://www.evzinshop.com/bio/bio-ulei-si-otet/ulei-de-masline-extra-virgin-bio-critida-750ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *