Tort ,,zebra” raw vegan

Raw Vegan Zebra Cake

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

8-10 porții
     Blat:
     1 ceașcă (100g)nuci pecan (sau nuci, migdale, alune)
     1/2 cană (60g)curmale (aproximativ 8-10 curmale)
     2 linguri pudră de cacao neîndulcit(16 g)
     2 linguri (10 g)nucă de cocos mărunțită,neîndulcită
     1 lingură de apă (5 ml)
     1/4 linguriță de sare (1 g)
     Umplutura:
     Umplutura de vanilie:
     2 căni (280 g) caju crude (înmuiate timp de 4-6 ore sau peste noapte)
     1/3 cană (120 g) îndulcitor lichid (sirop de arțar pur, sirop de agave sau miere)
     1/2 cană (100g) ulei din nucă de cocos, topit
     1 lingură extract de vanilie (10 g)
     4 linguri (60 ml) suc de la o lămâie mare
     Umplutura cu mure și afine:
     1/2 cană (75g) mure congelate
     1/2 ceașcă (75g) afine congelate

Imagini pentru Raw Vegan Zebra Cake

Instrucțiuni de preparare:

Pregătiți blatul: puneți nucile,curmalele, nuca de cocos mărunțit, pudra de cacao în castronul unui procesor de bucătărie și procesați până se omogenizează. Adăugați apă și mixați până când amestecul este bine combinat.
Apăsați amestecul de blat în partea inferioară a unei tăvi cu arc de 18 cm folosind degetele sau spatele unei linguri. Lăsați deoparte în timp ce pregătiți umplutura.
Pregătiți umplutura. Adăugați toate ingredientele pentru crema de vanilie, nucile caju înmuiate, sucul de lămâie, îndulcitorul lichid la alegere, uleiul din nucă de cocos topit și extractul de vanilie într-un blender și procesați până când devine o compoziție cremoasă și netedă.Transferați într-un castron puțin mai mult de jumătate din amestecul de vanilie.
Adăugați murele și afinele congelate peste amestecul de vanilie rămas în blender și mixați până când sunt bine combinate. Transferați amestecul într-un castron.
Asamblare. Utilizați o lingură pentru fiecare amestec pentru a crea efectul zebră. Începeți de la mijlocul tăvii, luați o lingură de amestec de vanilie și adăugați-o peste blat apoi peste ea adăugați o lingură de amestec de mure și repetați până când toată crema a fost folosită .
Se îngheață timp de cel puțin 2 ore.
Păstrați tortul în congelator, dar lăsați-l afară timp de 15 minute pentru a se dezgheța înainte de servire. Decorați tortul cu afine, mure și flori proaspete pentru un aspect mai elegant. Păstrați până la o lună în congelator.

Raw Vegan Zebra Cake -1

Informații nutriționale:

1 porție din 10 – Calorii: 384, Grăsime: 30,8g, Grăsimi saturate: 12,4g, Carbohidrați: 26,2g, Zahăr: 14,2g, Fibre: 3,6g, Proteine: 6,1g, Colesterol: %, Vitamina D 0mcg 0%, Calciu 35mg 3%, Fier 3mg 15%, Potasiu 319mg 7%, Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000

Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: sirop de agave bio,sirop de artar bio,curmale bio,sirop de cocos bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/homecookingadventure/videos/297663384270062/” /]

Ulei de cocos raw *BIO 500ml

Ulei din nuca de cocos raw bio

http://www.evzinshop.com/bio/bio-produse-cocos/ulei-de-cocos-raw-bio-500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *