Tortillas chips fără gluten,vegan,low carb,paleo

This image has an empty alt attribute; its file name is lowcarb.png

Low Carb Tortillas Chips

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

     1 lingură semințe de chia negre
     1/4 cană de apă
     1 cană făină de migdale albă
     1 lingură ulei de măsline

Condimente recomandate:

     1/4 linguriță de chimen măcinat
     1/4 linguriță de sare
     1/4 linguriță praf de usturoi
     1 linguriță drojdie nutritivă – opțional,excelentă pentru o aromă naturală de brânză

Low Carb Tortillas Chips

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200 ° C (390 ° F). Într-un castron mic se adaugă semințele de chia și apă. Se amestecă cu o lingură pentru a se combina. Lăsați la o parte timp de 10 minute sau până când se formează un gel.Într-un alt vas mare de amestecare, adăugați făină de migdale, uleiul de măsline, mirodeniile și gelul de semințe de chia creat înainte.Începeți sa lucrați amestecul cu mâinile pentru a se încorpora gelul chia în făina de migdale, până când se formează un aluat. Nu trebuie să dureze mai mult de 1 minut pentru a forma o minge de aluat.

Așezați aluat între două bucăți de hârtie de copt și întindeți cu un sucitor o foaie cât mai subțire posibil.Scoateți foaia de hârtie de deasupra foii, tăiați chips-urile de tortilla folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit. Pentru a face chips-uri triunghiulare, puneți o formă rotundă(un capac) pe partea superioară a aluatului. Tăiați în jurul capacului, scoateți aluatul din afara capacului – păstrați-l pentru a-l putea relua mai târziu procedura și a face și alte chips-uri. Apoi, folosind tăietorul de pizza tăiați triunghiuri, așa cum tăiați un tort rotund.

Mutați aluatul cu hârtie de copt pe o tavă .Coaceți timp de 6 minute, verificați culoarea și opriți coacerea imediat ce capătă o culoare maro aurie. Pentru chips-uri foarte subțiri sunt necesare 6-7 minute. Pentru chips-uri mai groase ar putea dura până la 8-9 minute. Vă recomandăm să coaceți timp de 6 minute, apoi verificați la fiecare 1 minut pentru a evita arsurile.

Scoateți din cuptor și lăsați-le să se răcească timp de 5 minute pe foaia de copt.

Utilizați un cuțit sau un accesoriu pentru bucătărie(o lopățică) pentru a scoate / ridica chips-urile de tortilla de pe hârtia de copt.

Serviți cu sos de avocado sau dip-ul la alegere.

Low Carb Tortillas Chips

Notă :

Depozitați până la 5 zile într-un recipient etanș, acestea se vor înmuia ușor după 3 zile, dar le puteți reîmprospăta cuptor la 75 ° C timp de 1 minut înainte de a le servi din nou. Vă recomandăm sa depozitați într-o cutie metalică sau borcan de sticlă pentru a menține tortilla foarte crocantă.

Folosiți ierburi aromate uscate cum ar fi rozmarin,oregano sau ceapă, boia de ardei afumat, praf de curcuma, praf de curry sau chiar praf de matcha.

Pentru rețetă se folosește numai 1/4 linguriță de sare, care păstrează chips-urile cu o cantitate scăzută în sodiu fiind și sănătoase. Dacă vă plac chips-urile sărate, puteți să adăugați mai multă sare, dar nu depășiți jumătate de linguriță sare.

Low Carb Tortillas Chips

Informații nutriționale:
Porții: 30
Cantitatea pe porție
Calorii 20
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 1,5 g 2%
Total carbohidrați 0,8 g 0%
Fibre alimentare 0.4g 2%
Zaharuri 0,1g
Proteine 0,8 g 2%

Vitamina A 0%
Vitamina C 0%

Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: faina de migdale bio,ulei de masline extra virgin Drop og Gods,ulei de masline extra virgin bio Critida,ulei de masline extra virgin Sitia,Creta,chia bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/sweetashoney.co.nz/videos/1035751073240446/” /]

Ulei de masline extra virgin *BIO Critida 750ml

Ulei de masline extra virgin bio

http://www.evzinshop.com/bio/bio-ulei-si-otet/ulei-de-masline-extra-virgin-bio-critida-750ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *