Ingrediente:
1 avocado bine copt, piure
2/3 cană unt din nucă de cocos, topit
1/4 cană miere
1 linguriță extract de vanilie pură
un vârf de cuțit sare
110 gr. ciocolată neagră, topită
Instrucțiuni de preparare:
Într-un procesor de alimente,mixați avocado cu untul din nucă de cocos, mierea, vanilia și un vârf de sare până când devine o cremă netedă. Puneți într-un recipient rezistent la congelare și înghețați până se întărește, cel puțin 30 de minute.
Întindeți o coală de hârtie de copt. Folosind mâini umede, formați din amestecul de avocado mici bile, aproximativ 1 lingură de conținut, și aranjați pe foaia de hârtie pregătită. Puneți la congelator pentru a se întări, cel puțin 15 minute.
Înmuiați fiecare minge în ciocolata topită , folosind o furculiță pentru a elimina excesul de ciocolată. Aranjați bilele pe foaia de hârtie. Transferați la congelator și lăsați până când ciocolata este întărită, aproximativ 15 minute. Serviți sau depozitați într-un recipient etanș la congelator.