Ingrediente:
1 cană (128g) făină spelta
¼ ceașcă (50g zahăr din nucă de cocos
1 lingura (7g) pudră de matcha
1 lingură praf de copt (3 g)
½ linguriță (1,5 g) de bicarbonat de sodiu
vârf de cuțit de sare
¾ ceașcă (177ml) lapte vegetal (lapte de migdale)
1 linguriță oțet de mere
2 tipuri sirop de arțar (30 ml)
2.5 linguri (35 ml) ulei din nucă de cocos, topit
½ linguriță extract de vanilie
Glazură de Matcha :
1 cană (225 g) zahăr pudră
¼ linguriță pulbere de matcha
1 linguriță suc de lămâie
1 linguriță lapte de migdale
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 175 ° C și ungeți o tavă de gogoși.
Combinați ingredientele solide într-un castron și amestecați împreună. Combinați ingredientele lichide într-un bol separat și amestecați împreună. Se toarnă ingredientele lichide la ingredientele solide și se amestecă cu o spatulă până se combină (nu se amestecă prea mult).
Umpleți cele 6 forme de gogoși până la ⅔ din capacitatea lor. Așezați în cuptor forma și coaceți timp de 8 minute. Scoateți din cuptor și transferați gogoșile pe rafturi pentru răcire.
Pentru glazură , adăugați toate ingredientele într-un castron și amestecați-le împreună până când se combină uniform. Înmuiați partea superioară a fiecărei gogoși în glazură și plasați-o pe suportul pentru răcire. Pudrați cu pudră de matcha și serviți.
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,zahar de cocos bio,sirop de artar bio,pudra de matcha bio