Gogoși cu Matcha

Matcha Donuts

Ingrediente:

    1 cană (128g) făină spelta
    ¼ ceașcă (50g zahăr din nucă de cocos
    1 lingura (7g) pudră de matcha
    1 lingură praf de copt (3 g)
     ½ linguriță (1,5 g) de bicarbonat de sodiu
     vârf de cuțit de sare
    ¾ ceașcă (177ml) lapte vegetal (lapte de migdale)
    1 linguriță oțet de mere
    2 tipuri sirop de arțar (30 ml)
    2.5 linguri (35 ml) ulei din nucă de cocos, topit
    ½ linguriță extract de vanilie

    Glazură de Matcha :
     1 cană (225 g) zahăr pudră
    ¼ linguriță pulbere de matcha
    1 linguriță suc de lămâie
    1 linguriță lapte de migdale

Matcha Donuts

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 175 ° C și ungeți o tavă de gogoși.
Combinați ingredientele solide într-un castron și amestecați împreună. Combinați ingredientele lichide într-un bol separat și amestecați împreună. Se toarnă ingredientele lichide la ingredientele solide și se amestecă cu o spatulă până se combină (nu se amestecă prea mult).
Umpleți cele 6 forme de gogoși până la ⅔ din capacitatea lor. Așezați în cuptor forma și coaceți timp de 8 minute. Scoateți din cuptor și transferați gogoșile pe rafturi pentru răcire.
Pentru glazură , adăugați toate ingredientele într-un castron și amestecați-le împreună până când se combină uniform. Înmuiați partea superioară a fiecărei gogoși în glazură și plasați-o pe suportul pentru răcire. Pudrați cu pudră de matcha și serviți.

Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,zahar de cocos bio,sirop de artar bio,pudra de matcha bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/thetastyk1/videos/2391333207819627/” /]

Sirop de artar *BIO 187ml

Sirop de arțar bio


http://www.evzinshop.com/bio/bio-indulcitori/sirop-de-artar-bio-187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *