Ouă cu unt de arahide și curmale

Medjool Date Peanut Butter Eggs

Ingrediente:

    200g curmale
    2/3 ceașcă (155g) apă
    1/2 ceașcă (125g) unt de arahide (sau alt unt din fructe cu coaja tare / semințe la alegere *)
    1 cană (100g) făină din nucă de cocos
     1/2 linguriță de sare
    115g ciocolată neagră, topită

Medjool Date Peanut Butter Eggs

Instrucțiuni de preparare:

    Se amestecă curmalele și apa până se omogenizează.
     Adăugați untul de arahide și amestecați din nou.
    Transferați într-un castron. Se adaugă făina de cocos și sarea.
    Apăsați compoziția într-o formă de ou din silicon. Congelați timp de 30 de minute.
    Scoateți din formă și acoperiți cu ciocolata topită.
    Presarăți cu topping la alegere (semințe de cânepă, nibs de cacao, fulgi din nucă de cocos, etc)
    Refrigerați până când ciocolata este întărită (câteva minute).

Notițe:

* Utilizați unt de migdale sau unt de semințe de floarea-soarelui. Pentru varianta paleo

Medjool Date Peanut Butter Eggs

Informații nutriționale:

Cantitatea pe porție : 1 ou
Calorii: 266
Zahăr: 17 g
Grăsime: 12g
Grăsimi saturate: 7g
Carbohidrați: 28g
Fibre: 7g
Proteine: 6g

Medjool Date Peanut Butter Eggs

Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ciocolata,unt de arahide bio,unt de migdale bio,curmale bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/824377351261690/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *