Ingrediente:
1/2 ceașcă | 50 grame făină de tapioca
1/2 ceașcă | 45 grame făină de năut
1 ceașcă | 240 ml lapte din nucă de cocos,cutie
Instrucțiuni de preparare:
Într-un castron amestecați împreună făina de tapioca și făina de năut până la combinare.
Se adaugă laptele din nucă de cocos și se amestecă până se incorporează complet.
Încălziți o tigaie bine unsă la foc mediu. Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat în tigaie. Utilizați spatele unei linguri pentru a împrăștia aluatul într-un cerc mare și subțire, cu diametrul de 6 cm.
Lăsați sa se gătească pentru 1-2 minute.Răsturnați și lăsați sa se gătească pe cealaltă față pentru încă un minut.Transferați tortillas pe o farfurie pentru a lăsa să se răcească și repetați același procedeu până când se termină aluatul.
Notițe:
Păstrați într-o pungă cu fermoar sau într-un recipient etanș la frigider.
Informații nutriționale:
Porții: 8 tortilla
Cantitate pe porție: Calorii: 109 , Grăsimi saturate: 5 g, Sodiu: 8 mg , Carbohidrați: 11g, Proteine: 2 g