Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
1 cană făină de migdale
2 linguri ulei din nucă de cocos topit
2 linguri sirop de arțar
1 linguriță de vanilie
un vârf de cuțit sare de mare
aproximativ 7 lingurițe unt de arahide
1 ceașcă ciocolată
2 lingurițe ulei din nucă de cocos
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Puneți făina de migdale, uleiul din nucă de cocos, siropul de arțar, vanilia și sarea de mare într-un castron mediu. Scoateți cate o lingură din aluat și formați un biscuit rotund,cu degetul faceți o mică gaură în centrul fiecărui biscuite. Puneți biscuiții într-o tavă tapetată cu o foaie de copt, timp de 15-18 minute, până când biscuiții obțin o culoare maro-auriu. Lăsați să se răcească complet pe foaia de copt.
După ce se răcesc biscuiții, se adaugă 1 / 2-1 linguriță unt de arahide în gaura fiecărui biscuit și se întinde puțin. Puneți biscuiții în frigider sau congelator timp de aproximativ 15-30 minute pentru a se întării puțin untul de arahide.
Se topește ciocolata și uleiul de cocos în bain marie.
Înmuiați fiecare biscuit în ciocolata topită, unul câte unul. Utilizați o furculiță pentru a scufunda și a scoate biscuiții din ciocolată, lăsați excesul de ciocolată să se scurgă înainte de a-i transfera înapoi pe tava căptușită cu hârtie de copt. Puneți biscuiții acoperiți cu ciocolată în frigider sau congelator timp de aproximativ 15-20 de minute pentru a se întări ciocolata. Serviți imediat și depozitați restul de biscuiți în frigider.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție: 1 biscuit Calorii: 138 , Zăhar : 10g, Grăsimi : 10g, Carbohidrați: 13g, Fibre: 2g, Proteine: 2g
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,ciocolata,sirop de artar bio,faina de migdale bio,unt de arahide,unt de migdale