Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
10 g pulbere de gelatină
4 linguri apă rece
400 ml lapte din nucă de cocos
½ linguriță extract de vanilie
50 ml miere sau sirop de agave
puțin ulei din nucă de cocos, pentru uns formițele
Pentru gem:
150 g căpșuni coapte feliate
2-3 linguri miere sau sirop de agave
Instrucțiuni de preparare:
Puneți gelatina într-un vas cu apa rece, se amestecă pentru a se dizolva și se lasă timp de 5 minute.
Puneți într-o cratiță laptele de cocos la o temperatură moderată. Când se încălzește, se adaugă gelatina și se amestecă pentru a se dizolva.
Adăugați extractul de vanilie, mierea sau siropul de agave, amestecați și scoateți de la foc.
Ungeți formițele de brioșe cu ulei din nucă de cocos și umpleți -le cu amestecul preparat.
Se pun formițele în frigider. Se lasă să stea timp de 3 ore până când amestecul s-a întărit .
Pentru gemul de căpșuni puneți căpșunile într-o cratiță la foc și se lasă amestecând până scot fluidele lor.
Se pisează cu zdrobitorul de cartofi sau cu o furculiță, se adaugă mierea sau siropul de agave, se scoate de la căldură și se lasă să se răcească.
Când vom servi, puneți în apă caldă timp de 5 secunde forma și răsturnați panacota pe o farfurie.
Garnisiți fiecare panacota cu gem, fie cu fructe proaspete sau cu granola sau serviți simplă .
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici :sirop de artar bio,lapte de cocos bio,sirop de cocos bio,sirop de agave bio,ulei din nuca de cocos raw bio