Panna Cotta din lapte de cocos fără zahăr

Imagine similară

Blog_C202 Πανακότα καρύδα_IMG_8994_1.jpg

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:


10 g pulbere de gelatină

4 linguri apă rece

400 ml lapte din nucă de cocos

½ linguriță extract de vanilie

50 ml miere sau sirop de agave

puțin ulei din nucă de cocos, pentru uns formițele

Pentru gem:

150 g căpșuni coapte feliate

2-3 linguri miere sau sirop de agave

Imagine similară

Instrucțiuni de preparare:

Puneți gelatina într-un vas cu apa rece, se amestecă pentru a se dizolva și se lasă timp de 5 minute.

Puneți într-o cratiță laptele de cocos la o temperatură moderată. Când se încălzește, se adaugă gelatina și se amestecă pentru a se dizolva.

Adăugați extractul de vanilie, mierea sau siropul de agave, amestecați și scoateți de la foc.

Ungeți formițele de brioșe cu ulei din nucă de cocos și umpleți -le cu amestecul preparat.

Se pun formițele în frigider. Se lasă să stea timp de 3 ore până când amestecul s-a întărit .

Pentru gemul de căpșuni puneți căpșunile într-o cratiță la foc și se lasă amestecând până scot fluidele lor.
Se pisează cu zdrobitorul de cartofi sau cu o furculiță, se adaugă mierea sau siropul de agave, se scoate de la căldură și se lasă să se răcească.

Când vom servi, puneți în apă caldă timp de 5 secunde forma și răsturnați panacota pe o farfurie.

Garnisiți fiecare panacota cu gem, fie cu fructe proaspete sau cu granola sau serviți simplă .

Imagini pentru panna cotta

Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici :sirop de artar bio,lapte de cocos bio,sirop de cocos bio,sirop de agave bio,ulei din nuca de cocos raw bio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *