Salată Caprese cu pepene verde și sos balsamic fără gluten

Această salată este o combinație rafinată de arome și culori, perfectă pentru a fi savurată în zilele călduroase de vară. Ingredientele proaspete și ușor de pregătit fac din această salată o alegere excelentă pentru un prânz sau cină ușoară. Hai să începem să creăm această salată minunată și plină de prospețime!

Ingrediente pentru salta caprese cu pepene verde 

1/2 pepene verde fără semințe, tăiat cu grosimea de 1,30 cm
8 felii mozzarella proaspătă, câte 28 gr. fiecare
1 cupă rucola
2 linguri ulei de măsline extra virgin
sare
2 linguri sos balsamic


Instructiuni de preparare pentru salata caprese


Utilizați un tăietor pentru biscuiți în formă de stea de 10 cm. (sau orice formă) și tăiați 16 stele din pepene verde (aproximativ 1,30 cm. fiecare).
Aranjați steluțele de pepene verde pe o tavă, apoi acoperiți cu brânză, rucola, 1/4 linguriță de ulei de măsline și un vârf de cuțit sare pe fiecare.
Fiecare brânză se acoperă cu o stea, se garnisește cu glazură balsamică și se servește.

 

INFORMATII NUTRITIONALE

Cantitatea pe porție : 1salată, Calorii: 119kcal, Carbohidrați: 7g, Proteină: 5,5g, Grăsimi: 7,5g, Grăsimi polinesaturate: 0g, Grăsimi mononenate: 0g, Trans grăsimi: 0g, Colesterol: 20mg, : 0,5 g, zahăr: 6,5 g, vitamina A: 0%, vitamina C: 0%, calciu: 0%, fier: 0%

 

[facebook url=”https://www.facebook.com/GinasSkinnytaste/videos/2074729595972379/” /]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *