Ingrediente pentru bastoane de mozzarella:
6 bucăți de brânză mozzarella
1 ouă mare bătut
1/4 ceașcă făină de migdale
1/4 cană brânză de parmezan de tip pudră
1 lingură făină din nucă de cocos
1 linguriță condimente italiene
1/2 linguriță praf de usturoi
1/2 linguriță de sare
Instrucțiuni de preparare pentru bastoane de mozzarella:
Se taie brânza mozzarella în jumătatea lungimii.
Bateți 1 ou într-un castron mic. Puneți deoparte.
Puneți făina de migdale, brânza de parmezan, făina din nucă de cocos, condimentele italiene, praful de usturoi și sarea într-o pungă de sandwich cu fermoar. Amestecați bine ingredientele
Înmuiați fiecare bucată de mozzarella în oul bătut și apoi acoperiți -o prin agitare în punga de sandwich. Se îngheață timp de cel puțin o oră.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică. Temperatura uleiului trebuie să fie de 200 ° C sau puțin mai mică pentru a preveni topirea brânzei.
Gătiți fiecare bucată de mozzarella acoperită bine în ulei fierbinte până când se rumenește pe toate părțile.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție (3 bucăți)
Calorii 207 Calorii din grăsimi 135
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 15g 23%
Grăsimi saturate 6 g 30%
Grăsimi polinesaturate 5g
Colesterol 74 mg 25%
Sodiu 987 mg 41%
Potasiu 21 mg 1%
Carbohidrați totali 4 g 1%
Fibre alimentare 3g 12%
Proteină 16g 32%
Vitamina A 7%
Vitamina C 0%
Calciu 36%
Fier 4%
- Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.
Informații suplimentare:
Net Carbs 1g
% Carbohidrați: 2%
% Proteină: 31,5%
% Grăsime: 66,5%