Ingrediente pentru prajitura cu cocos Keto:
1/2 ceașcă / 50 g făină din nucă de cocos
1/3 ceașcă / 70 g ulei din nucă de cocos topit
3 ouă mari
1/4 cană / 50ml cremă din nucă de cocos dintr-o cutie
2 linguri extract de vanilie
1/4 cană / 30g îndulcitor pudră sau mai mult, dacă se dorește
1 lingură praf de copt
1/4 ceașcă / 20g nucă de cocos deshidratată neîndulcită
fulgi din nucă de cocos pentru decorare
Instrucțiuni de preparare pentru prajitura cu cocos
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius / 350 Fahrenheit.Tapetați o tavă de copt de 18 x 18 cu hârtie de copt.
Într-un castron mare sau într-un procesor de bucătărie, amestecați uleiul din nucă de cocos topit, extractul de vanilie, ouăle și crema din nucă de cocos.
Se adaugă ingredientele solide – făina din nucă de cocos, nuca de cocos deshidratată, praful de copt și îndulcitorul. Se amestecă până se combină și aluatul devine neted. Verificați dulceața și adăugați mai mult îndulcitor, dacă este necesar.
Puneți în tava de copt și presărați cu nucă de cocos mărunțită.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când marginile devin maro aurii.
Lăsați blondele să se răcească complet înainte de tăiere.
Notă :
Blondele par moi când sunt încă fierbinți. Se întăresc în timp ce se răcesc.
Valoarea nutrițională este calculată pe bucată, din 8 bucăți.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție
Calorii 167 de calorii din grăsimi 126
% Valoare zilnică*
Total grăsimi 14g 22%
Grăsimi saturate 8,7 g 44%
Colesterol 69,8 mg 23%
Sodiu 26,6 mg 1%
Potasiu 25,9 mg 1%
Carbohidrați totali 5,5 g 2%
Fibre alimentare 3.3g 13%
Zaharuri 0,3 g
Proteină 3,6 g 7%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.