Negrese vegane cu căpșuni fără gluten

Bucurați-vă de papilele gustative cu rețeta noastră delicioasă de negresă cu căpșune. Aceste delicatese aduc împreună arome bogate și decadente de ciocolată și unt de migdale cu dulceața naturală a căpșunelor coapte. Cu o notă subtilă de sirop de arțar și un strop de vanilie, aceste negrese nu sunt doar irezistibil de delicioase, dar au și o tentă mai sănătoasă, datorită ingredientelor precum semințele de in măcinate și făina de migdale.

This image has an empty alt attribute; its file name is vegan.png

 

 

 

Ingrediente pentru negresa cu capsune:


1,5 linguriță semințe de in măcinate
1/4 ceașcă (59,15 ml) apă plus 1 lingură
1/4 cană (59,15 ml) sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
1/4 cană (50 g) zahăr, cum ar fi nucă de cocos, zahăr brun, trestie de zahăr sau alt îndulcitor
1/3 ceașcă (37,33 g) făină de migdale
1/4 linguriță bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță de sare
1/3 ceașcă (28,67 g) pudră de cacao
1 lingură amidon din tapioca sau folosiți amidon din cartofi
1/2 cană (128 g) + 2 linguri unt de migdale sau unt de cajou **
1/3 ceașcă(58,33 g) ciocolată tocată sau chipsuri
1/2 cană (72 g) căpșuni feliate

 

 

 

Ingredients for our Vegan Strawberry Brownies in measuring cups

Instrucțiuni de preparare pentru negresa vegana:

Se amestecă făina de in, cu apă, într-un castron, puneți deoparte. Preîncălziți cuptorul la 180 ° C ( 350 ° F ). Tapetați o tavă de 20 cm cu hârtie de copt.
Puneți siropul de arțar, vanilia, zahărul în castron și amestecați bine pentru a se combina zahărul.
Se adaugă făina de migdale, bicarbonatul de sodiu, sarea, pudra de cacao și amidonul de tapioca dacă se utilizează, până se combină bine.
Se amestecă untul de migdale sau de cajou, până se combină bine. Se adaugă 1 lingură de apă fierbinte și se amestecă.
Încorporați jumătate din ciocolată și câteva căpșuni tăiate.
Puneți aluatul în tava pregătită. Întindeți uniform folosind o spatulă.
Adăugați felii de căpșuni pe partea de sus. Presărați ciocolata rămasă. Coaceți timp de 23 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 20 de minute înainte de scoaterea din tavă.Tăiați și serviți cu cremă din nucă de cocos sau înghețată.
Păstrați la temperatura camerei pentru o zi sau păstrați la frigider timp de până la 5 zile.

 

Our Vegan Strawberry Brownies on a plate

 

 

 

Notițe:

Puteți înlocui untul de migdale cu unt din semințe de floarea-soarelui 2/3 cană și făină de grâu în loc de făină de migdale.
Făina de migdale poate fi înlocuită cu 1/4 cană făină de grâu dacă nu se dorește opțiunea fără gluten.
** Puteți folosi unt de arahide în loc de unt de migdale.
Variante:
Puteți să adăugați alte fructe după plac.

Valorile nutriționale sunt pentru o felie.

Informații nutriționale:

Cantitatea pe porție
Calorii 214 Calorii din grăsimi 117
% Valoare zilnică*
Total grăsimi 13g 20%
Grăsimi saturate 3g 15%
Colesterol 1 mg 0%
Sodiu 110 mg 5%
Potasiu 241 mg 7%
Total carbohidrați 23g 8%
Fibre alimentare 4g 16%
Zaharuri 14g
Proteină 5 g 10%
Vitamina C 5,7%
Calciu 9,7%
Fier 7.2%

  • Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.
[facebook url=”https://www.facebook.com/VeganRicha/videos/2411697829052441/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *