Ingrediente pentru biscuiti pentru mic dejun:
1/4 ceașcă ulei din nucă de cocos (topit, 52 g)
1/2 ceașcă piure de mere fără zahăr (128 g)
1/2 linguriță de vanilie
1/4 cană de miere (60 g)
2 ouă mari
1/2 cupă fulgi de ovăz (46 g)
1/2 cană făină de grâu integral (62 g, se poate folosi făină de uz general)
1/4 linguriță ghimbir măcinat
1/2 linguriță de scorțișoară
1/2 linguriță praf de copt
1/4 cană semințe de in măcinate (26 g)
1 morcov (ras fin, 1/2 cană, 40 g)
1/2 ceașcă nucă de cocos mărunțită
1/4 căni afine uscate
1/4 cană nuci pecan (tocat)
Instrucțiuni de preparare pentru biscuiti pentru mic dejun:
Se încălzește cuptorul la 180 ° C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și puneți deoparte.
Într-un castron se topește uleiul din nucă de cocos.
Se amestecă toate ingredientele lichide: piureul de mere, vanilia, mierea și ouăle.
Se adaugă toate ingredientele solide: fulgii de ovăz, făina de grâu integral, ghimbirul, scorțișoara, praful de copt și inul.
Puneți morcovii rași, nuca de cocos, afinele uscate și nucile pecan.
Folosind o cană de măsurare, scoateți 1/4 cană pe hârtia de copt și formați biscuiții de aproximativ 1,5 cm grosime.
Coaceți timp de 11-13 minute, până când vârfurile biscuiților s-a întărit.
Depozitare:
A se depozita într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 4 zile.
Nutriție:
Cantitatea pe porție: 1 biscuit | Calorii: 193kcal | Carbohidrați: 17 g. | Proteine: 4 g | Grăsimi: 13 g | Grăsimi saturate: 7 g | Colesterol: 36 mg | Sodiu: 33 mg | Potasiu: 155 mg | Fibră: 3g | Zahăr: 6g Vitamina A: 1185 IU | Vitamina C: 0,5 mg | Calciu: 37 mg | Fier: 1 mg