Gateste cea mai delicioasa negresa keto. Mai jos gasesti ingredientele si pasii simpli pentru a pregati aceasta reteta.
Ingrediente pentru Negresa keto:
- 1/2 cană unt
- 114 gr ciocolată neîndulcita
- 3/4 cană faină de migdale albă
- 2/3 cana eritritol pudră
- 2 linguri pudra de cacao
- 2 ouă mari (la temperatura camerei)
- 1 linguriță extract de vanilie (opțional)
- 1/4 lingură sare de mare (numai dacă se folosește unt nesarat)
- 1/4 cană nucă (opțional, tocata)
Instructiuni de preparare pentru negresa keto
- Preîncălziți cuptorul la 177 grade C (350 grade F). Tapetați o tava de 20×20 cm cu hârtie de copt.
- Topiți untul și ciocolata împreună în bain marie, amestecând ocazional. Scoateți de la foc.
- Se adaugă extractul de vanilie.
- Adăugați făina de migdale, eritritolul pudră, pudra de cacao, sarea și ouăle. Amestecați împreună până se combină bine.
- Transferați compozitia în tava căptușită cu hartie de copt. Neteziți partea superioară cu o spatulă sau cu spatele unei linguri. Dacă doriți, presărați cu nuci tocate și apăsați pe deasupra.
- Coaceți aproximativ 13-18 minute, până când o scobitoare introdusă iese aproape curată. (Nu așteptați să iasă complet curat și trebuie să fie super moale, dar nu fluidă negresa.)
- Se răcește complet înainte de tăiere.
- Poate exista un pic de unt reunit pe deasupra – nu-l scurgeți, acesta se va absorbi din nou după răcire.
NOTA:
Marimea portiei: 1 negresa (1/16 din reteta intreaga)
Informațiile nutriționale nu includ nucile opționale.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe portie:
Calorii 174
Grasimi 16g
Proteine 3g
Total carbohidrați 4g
Carb net 2g
Fibre 2g
Sugar 0g
[facebook url=”https://www.facebook.com/sugarfreelowcarbrecipes/videos/2403105259938328″ /]