Acești biscuiți sănătoși sunt făcuți doar din 3 ingrediente principale și o selecție de condimente. Potriviți pentru o dieta fără grâu, vegan, fără nuci și pentru un regim alimentar general sănătos. Această rețetă durează câteva minute de pregătire.
Sunt pentru un mic dejun perfect, pentru o dimineață rece de toamnă. Plini cu vitamine și mineralele din banane, dovleac, turmeric, ghimbir și scorțișoară. Alegeți condimentele pentru a se potrivi gustului propriu.Codimentele sunt cu referintă facultativă.
Timp total: 0h 25min.,Cantitate: 6 biscuiți ,Calorii: 65 cal.
Ingrediente:
2 banane
1½ cană / 150g fulgi de ovăz
4 linguri de dovleac gătit(copt)
½ lingurita de scorțișoară
¼ lingurita de ghimbir
¼ linguriță amestec de cuișoare,nucușoară,anason,fenicul
¼ linguriță turmeric
piper roz,piper negru
Preîncălziți cuptorul la180C.
Măcinați ovăzul într-o mașină de măcinat cafea sau într-un blender .
80% dintre persoanele cu boala celiacă pot mânca ovăz dacă nu conțin gluten. Verificați dacă persoanele cu boala celiacă nu au reacție la ovazul fără gluten.
Ovazul fără gluten se face prin procesarea ovăzului într-o fabrică în care nu sunt contaminate cu particule mici de gluten din alte boabe. Dacă urmați o dietă fără gluten, acesta este potrivit.
Pisați bananele și dovleacul împreună.Dacă utilizați dovleac conservat, încercați să alegeți o marcă fără adaos de zahăr, deoarece aceasta este o rețetă sănătoasă.
Amestecați toate împreună pentru a face aluatul biscuiților.
Formați biscuiții pe care îi coaceți aproximativ 20 de minute sau până obțin o culoare aurie.
Pot fi mâncați imediat sau pot fi depozitați la frigider timp de aproximativ 3 zile.