Știați că puteți face biscuiți fără gluten cu doar 3 ingrediente? Totul vizează simplificarea lucrurilor în bucătăria alimentară, motiv pentru care am creat aceste mici delicii pentru tine! Atât de simplu și grozav pentru a atrage copiii în bucătărie cu tine!
INGREDIENTE PENTRU BISCUITI
1 cană 100% unt de arahide crocant
1/3 cană zahăr de cocos
1 ou mare
CIOCOLATA RAW PENTRU GLAZURA
1/4 cana de cacao brut sau ciocolată
1/4 ceasca de ulei de nuca de cocos lichid
3 linguri sirop de artar pur
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron.
Se formează mici biluțe pe care le apăsați cu o furculiță pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți în cuptor la 180 ° C, timp de aproximativ 12 minute sau până devin de culoare aurie.
Lăsați să se răcească pe suportul de sârmă în timp ce amestecați împreună ingredientele de ciocolată, ulei de cocos topit și siropul de arțar într-un castron mic.
După ce se răcesc biscuiți, înmoaieți jumătate de biscuit în ciocolată și puneți-l înapoi pe suportul de sârmă pentru a se scurge surplusul de glazură.
Poti cumpara aici: unt de arahide crocant bio,ulei de cocos bio, raw,zahar de cocos,ciocolata