Muffins din dovleac galben

INGREDIENTE
1 cană curmale fara sambure (aproximativ 12)
1/2 cană lapte din migdale sau cocos (sau apă)
1/2 cană de piure de dovleac
2 lingurite de codimente amestecate(scortisoara,nucusoara,cuisoare)
1 lingură de praf de copt
1 1/4 cesti de făină de migdale
2 lingurițe de amidon de tapioca ( amidon de porumbsau arorut)
1/4 cana unt de semințe (cajou sau fistic)

Glazura

1/4 cană de unt de nucă de cocos
1 lingură sirop de artar (opțional)
1 lingurita de extract de vanilie
3-4 linguri de lapte de cocos

Pumpkin Spice Cupcakes

INSTRUCȚIUNI
Preîncălziți cuptorul la 200 C.
Într-un mixer, combinați curmalele, laptele și piure-ul de dovleac. Se amestecă până se combină bine toate componentele.
Adăugați restul ingredientelor.
Se amestecă din nou până se combină.
Împărțiți aluatul în 6 forme de brioșă, care au fost ușor unse sau căptușite cu hârtie. Umpleți fiecare astfel încât să fie la același nivel.
Coaceți timp de 25-30 minute la 180 C.

Pentru glazura combinați untul de cocos cu sirop de arțar și vanilie. Adăugați încet-încet laptele de cocos până când se obtine o pastă cremoasă. Răciți glazura timp de 5-10 minute sau până devine de consistență mai groasă.

Nota: Înlocuiți făina de migdale și amidonul de tapioca cu 1 cană de făină de ovaz.

Poti cumpara aici: ulei de cocos raw,lapte de cocos,sirop de artar

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/748521388667516/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *