INGREDIENTE:
1 1/4 cupă de ovăz
1 ceașcă de nucă de cocos rasă fără zahăr
1 lingură de in
1 lingură de bicarbonat de sodiu
1 lingură de praf de copt
1/2 ceasca de zahăr de cocos
1 lingurită suc de lămâie sau oțet de cidru de mere
1/2 cana de lapte de nucă de cocos
Glazura:
Crema din o cana de lapte de nuca de cocos.
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Într-un blender, combinați ovazul , nuca de cocos, inul, soda și praful de copt.
Se amestecă până când se obtine o consistență fină.
Se transferă într-un castron și se adaugă restul ingredientului. Se amestecă.
Ungeti cu ulei forme de gogoșe. Umpleți fiecare forma de gogoșă aproape pana în partea de sus. Puteți folosi un sac de patiserie pentru a face mai ușor umplerea formelor.
Coaceți timp de 15 minute la 180 C.
Lăsați-i să se răcească complet înainte de a glasa cu cremă de nucă de cocos.
Poti cumpara aici: lapte de cocos,ulei de cocos,zahar de cocos