Ingrediente:
3 banane (2½ cupe piure)
3 ouă
1/4 ceasca de ulei de nuca de cocos topita
½ ceasca de unt de migdale (sau unt din samburi de caisa,la alegere)
1 linguriță extract de vanilie
1/2 ceașcă de făină de nucă de cocos
1/2 ceasca de zahăr de nucă de cocos
1 lingură de bicarbonat de sodiu
1 lingură de praf de copt
1/2 lingurita de scortisoara
un praf de sare
1/2 ceasca de ciocolată
1/2 ceasca de nuci tocate
Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Puneți cupe de hârtie de muffin în formele unei tavi de brioșă.
Într-un castron mare, combinați bananele piure, ouăle, uleiul de nucă de cocos, untul de migdale și extractul de vanilie până când se combină complet.
Se adaugă făina de nucă de cocos, zahărul de nucă de cocos,bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea la ingredientele lichide și se amestecă bine. Adaugați bucățile de ciocolată și nucile tăiate.
Umpleți cupele de hârtie. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 25 de minute. O scobitoare introdusa in centru ar trebui sa iasa curata.
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească pe un suport pentru aproximativ 10 minute.
Poti cumpara aici: ulei de cocos,zahar de cocos,unt din samburi de caise,ciocolata
https://www.facebook.com/deliciousmeetshealthy/videos/1796928503669757/