Ingrediente:
2 cesti de nuci pecan
3 linguri de sirop de arțar pur (sau miere)
1/2 linguriță de praf de copt fără gluten
1/4 linguriță de sare
dulceață de căpșuni fără zahăr
Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C (350 ° F).
Puneți nucile pecan într-un procesor de bucătărie și amestecați timp de 1-2 minute sau până când nucile încep să se transforme în unt.
Adăugați siropul de arțar, praful de copt și sarea. Procesați încă 20-30 de secunde sau până când aluatul se formează ca o minge.
Folosind o lingură,formeați biluțe de aluat cu grosimea de aproximativ 1 cm.
Așezați-le pe tavă tapetată cu hârtie de copt, lasând distanță intre ele. Apăsați centrul cu degetul mare sau spatele unei linguri, până când faceți o gaură mică.
Puneți 1/2 linguriță de dulceață de căpșuni în fiecare gaură .
Coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Se răcește complet înainte de a fi scoase din tavă.
A se păstra într-o cutie etanșă la temperatura camerei.
Notă: Se poate folosi marmelada din oricare alt fruct.
Poti cumpara aici: sirop de artar,miere,marmelada fara zahar
https://www.facebook.com/glutenfreepalate/videos/1266184140154151/