Biscuiti cu capsuni,fara gluten,fara faina

Enjoy these gluten-free, grain-free, dairy-free strawberry thumbprint cookies any time of the year. Who knew a thumbprint cookie could be this good for you.

Ingrediente:

2 cesti de nuci pecan
3 linguri de sirop de arțar pur (sau miere)
1/2 linguriță de praf de copt fără gluten
1/4 linguriță de sare
dulceață de căpșuni fără zahăr

Imagini pentru strawberry jam
Preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C (350 ° F).
Puneți nucile pecan într-un procesor de bucătărie și amestecați timp de 1-2 minute sau până când nucile încep să se transforme în unt.
Adăugați siropul de arțar, praful de copt și sarea. Procesați încă 20-30 de secunde sau până când aluatul se formează ca o minge.
Folosind o lingură,formeați biluțe de aluat cu grosimea de aproximativ 1 cm.
Așezați-le pe tavă tapetată cu hârtie de copt, lasând distanță intre ele. Apăsați centrul cu degetul mare sau spatele unei linguri, până când faceți o gaură mică.
Puneți 1/2 linguriță de dulceață de căpșuni în fiecare gaură .
Coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Se răcește complet înainte de a fi scoase din tavă.
A se păstra într-o cutie etanșă la temperatura camerei.

Notă: Se poate folosi marmelada din oricare alt fruct.

Poti cumpara aici: sirop de artar,miere,marmelada fara zahar

 

https://www.facebook.com/glutenfreepalate/videos/1266184140154151/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *