Ingrediente
1 cană de unt de migdale cremoas(unt de arahide,unt din samburi de caise)
1 1/2 cesti fulgi de ovăz fără gluten
1/2 cană de miere sau de sirop de arțar
1 ou mare (se poate folosi 1 ou de in sau înlocuitor de ou dacă vrem vegan)
2-3 linguri de zahăr cocos, opțional
Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
Puneți toate ingredientele într-un castron și amestecați până se combină bine.
Formați din aluat în bile 5cm pe care le puneți pe o tavă tapetată cu hartie de copt.
Apasați cu o furculiță partea superioară a biscuiților și presărați cu zahăr de cocos (opțional).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Calorii 122 kcal
Ingrediente pentru un „ou” vegetal:
– 1 lingura seminte de in (sau chia)
– 3 linguri apa
Mod de preparare:
Se pun intr-o rasnita sau la blender, cateva linguri de seminte de in(sau chia) si se macina fin.O lingura de seminte de in macinata(sau chia) si se amesteca cu o lingura apa calda sau la temperatura camerei.Se lasa sa stea aprox.5 minute, timp in care se transforma intr-o pasta.Ce ramane se pune intr-un borcan,inchis ermetic si se pastreaza la frigider.
Poti cumpara aici: sirop de artar,miere,unt de arahide,unt din samburi de caise,zahar de cocos
https://www.facebook.com/evolvingtable/videos/1271543986285216/