Ingrediente:
1 ½ ceasca de bucati de nucă
⅔ ceașcă zahăr de nucă de cocos
⅓ ceașcă pudră de cacao(pudră de roscove)
½ ceasca de ulei de nuca de cocos, topita
¼ ceasca de lapte de nuca de cocos sau de migdale
1 lingurită de extract de vanilie
un praf de sare
Glazură:
¼ cupă de zahăr de nucă de cocos
1 lingură de pudră de cacao(pudră de roscove)
¼ cească de ulei de nucă de cocos, topită, moale
1 lingura de lapte de nucă de cocos neîndulcit sau lapte de migdale
Indicatii:
Ungeți o tavă de pâinecu ulei de cocos.
Într-un procesor electric se pune zahărul de cocos si se amestecă pana devine o pulbere fină.
Adăugați 1 ½ ceșcă de nuci și o ceașcă de pudră de cacao(pudră de roscove)la procesor și pulsați până când formează o textura granulară.
Adăugați ½ ceasca de ulei de nucă de cocos topit, ¼ ceașcă lapte de nucă de cocos sau lapte de migdale, și vanilie la procesor și se amestecă până devine o cremă foarte netedă.
Se pune amestecul în tavă și se întinde uniform.
Într-un procesor sau blender combinați: ¼ cană zahăr de cocos și 1 lingură de pudră de cacao(pudră de roscove). Amestecați până se formează o pulbere.
Adăugați ¼ ceasca de ulei de nucă de cocos topit și 1 lingură de lapte de nucă de cocos sau de migdale în blender sau procesor și amestecați până când se formează o glazură de ciocolată, netedă.
Se toarnă glazura de ciocolată în mod egal peste prăjitura din tava și se păstrează la frigider timp de aproximativ 2 ore.
Se taie în 18 pătrate și se servește. Păstrați negresele la frigider.
Valori nutriționale: Cal: 104, Carbohidrați: 2 g, Carbohidrați net: 1 g, Fibre: 1 g. , Proteine: 2 g, Zaharuri: 0 g, Sodiu: 10 mg.
Calorii: 104 kcal
Poti cumpara aici: pudra de roscove,zahar de cocos,ulei de cocos,lapte de cocos
https://www.facebook.com/sugarfreelowcarbrecipes/videos/1312037972256319/