INGREDIENTE:
1 cană de unt de arahide
1 cană de banane (2 mari sau 3 mici-medii)
2 ouă mari
1/2 ceasca zahar de cocos (se poate inlocui cu sirop de artar, miere)
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
un praf sare
1 linguriță extract de vanilie
1 1/2 cesti de ovăz
1/2 cană chipsuri de ciocolată neagră
PREPARARE
Preîncălzi cuptorul la 180 de grade și tapetați 2 tăvi cu hârtie de copt.
Într-un castron, amestecați untul de arahide, piureul de banane, ouăle, zahărul de cocos, bicarbonatul de sodiu, un praf de sare și vanilia până se combină bine.
Se adaugă fulgii de ovăz și chipsurile de ciocolată. Aluatul va fi lipicios.
Puneți 2 linguri de aluat pentru fiecare biscuit pe foile de copt pregătită în prealabil.
Coaceți timp de 10-12 minute sau până când prind o culoare ușor de aurie. Se răcesc complet pe suporturi de sârmă.
NOTA:
Depozitați biscuiți într-o cutie etanșă, la temperatura camerei timp de până la 5 zile.
Poti cumpara aici: unt de arahide,zahar de cocos
https://www.facebook.com/flavorthemoments/videos/1054340748033857/