Prajitura cu nuci pecan si ciocolata,fara faina

Beautiful grain free pecan blondies made with a homemade DIY pecan butter. The MOST addicting fudgy blondies out there. Paleo & dairy free.

Pentru aluat:
2 ½ căni,jumătăți de nuci pecan
½ ceasca de zahăr de nucă de cocos
¼ cană de sirop de arțar pur
2 oua
1 linguriță extract de vanilie
3 linguri de făină de cocos
½ linguriță de bicarbonat de sodiu
¼ linguriță de sare
⅓ cești de ciocolată (fără lapte, dacă se dorește)
Pentru ornare:
1/4 ceasca de nuci pecan tocata
2 linguri de ciocolată (fără lapte, dacă se dorește)
sare de mare

 

Beautiful grain free pecan blondies made with a homemade DIY pecan butter. The MOST addicting fudgy blondies out there. Paleo & dairy free.

 

PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Așezați 2 ½ cesti de nuci pecan marunțite pe o foaie de copt. Se dau în cuptor timp de 8 minute, dar urmăriți cu atenție, astfel încât  să nu se ardă.Lăsați nucile să se răcească câteva minute pe foaia de copt. Păstrați căldura cuptorului.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Adăugați nucile pecan prăjite în castronul unui procesor de bucătărie și procesați timp de 5 minute, răzuind pe părțile laterale ale procesorului, dacă este necesar.Continuați să procesați până se ajunge la o consistență uniformă asemănătoare cu untul de arahide sau de migdale.
Măsurați exact 1 ceașcă de unt de nuci pecan  și puneți-l într-un castron. Se amestecă apoi cu zahărul de nucă de cocos, siropul de arțar, ouăle și extractul de vanilie.Se adaugă făina de nucă de cocos, bicarbonat de sodiu și sarea. Adăugați chipsurile de ciocolată.
Puneți aluatul în tavă și întindeți în mod egal . Se presară o jumătate de cupă de nuci pecan și două linguri de ciocolată. Coaceți timp de 20-27 minute.Se presara cu sare de mare.

Lăsați să se răcească prăjitura în tavă cel puțin 20 de minute înainte de a o scoate și tăia în 12 blucăți .

Poti cumpara aici: zahar de cocos,sirop de artar

https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1516937548344657/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *