INGREDIENTE
1 cană fulgi de ovăz clasici
1 cană fulgi de ovăz fini
¼ cană de semințe de in
½ lingurita de sare
1 lingurițiă amestec de condimente măcinate(scorțișoară,nucșoara,cuișoare,anason )
2 ouă bătute
½ cană piure de mere
⅓ cană de zahăr de nucă de cocos (sau ¼ cană de sirop de arțar)
¼ cană de ulei de nucă de cocos, topită
1 cană bucăți de mere tăiate cuburi
½ ceasca de nuci (sau pecan), tocate
½ ceasca de stafide (opțional)
INSTRUCȚIUNI
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C.
Într-un castron mare se amestecă împreună fulgii de ovăz clasici și fulgii de ovăz fini, semințele de in, sarea și condimentele.
Într-un castron mai mic amestecați împreună ouăle, piureul de mere, zahărul de nucă de cocos și uleiul de nucă de cocos topit. Se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă pentru a se combina bine. Adaugați cubulețele de măr, nucile și stafidele.
Formați biscuiți rotunzi din aluat, pe care îi așezați pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15-20 de minute. Lăsați biscuiții să se răcească pe foaia de copt înainte de a-i transfera într-un recipient etanș.
Gasiti sa cumparati aici: ulei de cocos,stafide,zahar de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/LeelaLicious/videos/1479121488823678/