INGREDIENTE
1/2 cană unt de arahide neîndulcit(numai ingredient: arahide)
1/3 ceasca de zahăr de nucă de cocos
1 ou
ciocolată (opțional)
PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Adăugați untul de arahide, zahărul din nucă de cocos și oul în procesorul de bucătărie.
Lăsați să se amestece bine.
Se îngheață aluatul timp de 10 minute.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Formați din aluat biluțe de mărimea unei cireșe cu mâinile și puneți-le pe tavă, lăsând destul spațiu între ele, deoarece biscuiții se vor întinde.
Apăsați biluțele, un pic cu degetele.
Dacă utilizați chips-uri de ciocolată, puneți câteva chipsuri de ciocolată pe fiecare biscuite și apăsați-i puțin în aluat.
Coaceți timp de 8-10 minute sau până devin de culoare aurie.
Scoateți din cuptor și lăsați-i să se răcească timp de cel puțin 10 minute.
Gasiti sa achizitionati aici: zahar de cocos,unt de arahide
https://www.facebook.com/LeelaLicious/videos/1600747926613782/