Porții: 25 de trufe
Calorii: 46 kcal
Ingrediente:
2/3 cană avocado copt
2 linguri sirop de roscove sau sirop de arțar
170 gr.ciocolată neagră topită
4 linguri pudră de cacao (pudră de roscove)
1/2 linguriță extract de vanilie – opțional
Instrucțiuni de preparare:
Puneți avocado curatat de sambure si coaja într-un castron. Folosind o furculiță, faceți un piure. De asemenea, puteți procesa avocado într-un mixer de bucătărie.
Adăugați siropul de artar, ciocolata topită, pudra de cacao și vanilia. Se amestecă.
Acoperiți vasul și-l puneti la frigider timp de 30 minute până la 1 oră. Astfel se pot usor forma trufele.
Ungeți ușor mâinile cu ulei de nucă de cocos și formați trufele.
Rolați fiecare trufa în pudră de cacao sau nucă de cocos deshidratată și puneți trufele pe o tavă acoperită cu hârtie. Se păstreaza la frigider cu 30 de minute înainte de servire.
Vor iesi aproximativ 25 de trufe. Se pot păstra bine în frigider până la 4 zile, într-un recipient etanș.
Notă :
Pentru diversifiacrea culorilor putem acoperi trufele cu pudra naturala: pentru verde folosim pudra de Matcha sau pudra de spirulina,pentru culoarea roșie folosim pudra de sfecla.
Gasiti sa achizitionati aici: sirop de artar,sirop de roscove,pudra de roscove,ciocolata
https://www.facebook.com/sweetashoney.co.nz/videos/920681691414052/