8 porții
Calorii: 390 cal
Ingrediente:
Pentru blat:
1 cană / 100g curmale
1 cană / 150g migdale
3 linguri de nucă de cocos deshidratată
Pentru cremă:
1 cană / 150 g caju
2 suc de la două lămâi
2 linguri ulei de cocos
2 linguri sirop de arțar
1 lingurita vanilie
1 cană / 240 ml apă
Pentru crema topping de capsuni cu chia
1 cană / 200g Căpșuni
½ ceasca / 50g curmale
1 lingură semințe chia
Modul de preparare:
Combinați toate ingredientele pentru blat.
Răspândiți compozitia blatului în pahare individuale sau într-o forma mare.
Se topește uleiul de nucă de cocos și apoi se amestecă cu toate celelalte ingrediente ale umpluturii.
Se toarnă umplutura deasupra blatului.
Combinați împreună ingredientele cremei topping de căpșuni.
Se toarnă crema topping peste cheesecakes.
Garniți cu fructe de padure sau frunze de menta și puneți paharele în frigider timp de 30 de minute.
Gasiti sa achizitionati aici: ulei de nuca de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/837842546392968/