Calorii: 160 kcal
Ingrediente:
1/2 ceașcă | 104 grame de ulei de nucă de cocos topit
1 ceasca | 200 de grame de zahăr din cocos
2 ouă întregi
2 lingurițe 10 ml extract de vanilie
1/2 ceașcă | 50 de grame de făină de tapioca
1/3 ceasca | 40 de grame de pudră de cacao neîndulcită(pudra de roșcove)
90 gr. ciocolată tăiată
Preparare
Preîncălzi cuptorul la 180 ° C și ungeți sau tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Se amestecă împreună uleiul de nucă de cocos topit și zahărul de nucă de cocos într-un castron până se combină uniform. Se adaugă în copoziție ouăle și extractul de vanilie.
Adăugați făină de tapioca, pudra de cacao(pudra de roscove)și bucăți de ciocolată tăiate. Se amestecă cu o spatulă din cauciuc sau o lingură de lemn.
Coaceți negresele timp de 20-22 de minute. Pentru a verifica dacă sunt coapte negresele: introduceți o scobitoare sau un cuțit în centrul,dacă cuțitul iese aproape curat, atunci scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă înainte de a tăia prăjitura în pătrate.
Notă
Valori nutritionale: 1 negresă Calorii: 160 Grăsime: 9 g Grăsimi saturate: 7 g Carbohidrați: 20 g Zahăr: 18 g Fibre alimentare: 1 g Proteine: 2 g
Gasiti sa achizitionati aici: pudra de roscove,ulei de cocos,ciocolata,zahar de cocos
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2026869637602558/