Briose cu ciocolata,dovleac galben si fulgi de ovaz

These Pumpkin Chocolate Chip Baked Oatmeal Cups are an easy and healthy breakfast, lunch or snack -- low in calories, high in protein and fiber, make ahead and freezer friendly! Includes step by step recipe video. | healthy recipe | healthy breakfast | make ahead breakfast | protein | fiber | low calorie | diet | fall |

INGREDIENTE
1 1/4 cană lapte
1 ou mare
1/2 cană de miere de albine
3/4 cană piure de dovleac
1 lingurita scortișoară
1/4 linguriță de nucșoară
1 linguriță de vanilie
2 1/2 cești de ovăz
1/2 cești de ciocolată, opțional

These Pumpkin Chocolate Chip Baked Oatmeal Cups are an easy and healthy breakfast, lunch or snack -- low in calories, high in protein and fiber, make ahead and freezer friendly! Includes step by step recipe video. | healthy recipe | healthy breakfast | make ahead breakfast | protein | fiber | low calorie | diet | fall |
PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180  grade C și ungeți cu ulei 15 cupe de brioșe din silicon pe o tavă de copt.
Într-un castron mare, amestecați laptele, oul, mierea, dovleacul, scorțișoara, nucșoara și vaniliea, până se combină uniform.
Se adaugă ovazul și chipsurile de ciocolată dacă se utilizează.
Împărțiți compoziția în cupele de brioșă și coaceți timp de 30 de minute.. Scoateți și serviț.Se pot păstra în frigider timp de până la 5 zile sau în congelator timp de până la 3 luni.

Gasiti sa achizitionati aici: miere de albine,ciocolata

https://www.facebook.com/thereciperebel/videos/1905086393073691/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *