INGREDIENTE
3 (325g) banane coapte
1/2 cupa (120 g) concentrat de cafea rece
1 lingură de bicarbonat de sodiu
vârf de cuțit sare
1/2 cană (70g) amidon de tapioca
2 1/4 cană (250g) făină de migdale
1/3 ceasca de ciocolata (65g)
INSTRUCȚIUNI
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Într-un blender de mare viteză sau un procesor de alimente, amestecați bananele până când devin o cremă.
Se adaugă restul ingredientelor (cu excepția chipsurilor de ciocolată) și se amestecă până se combină.Se adăuga și făina de migdale.
Se amestecă cu ciocolata.
Ungeți o formă de brioșe. Împărțiți compoziția în 6-8 brioșe.
Coaceți timp de 30-35 minute la 180 C.
Scoateți din cuptor. Se răcesc timp de 30 de minute înainte de a le scoate din formă. Păstrați în frigider într-un recipient etanș, timp de până la o săptămână.
RECIPE NOTES
Dacă nu vă place cafeaua, folosiți doar lapte de cocos sau lapte de migda
Gasiti sa achizitionati aici: ciocolata
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/761483497371305/