INGREDIENTE
1 cană de unt de nucă de cocos
½ cană de sirop de arțar
1½ cupe unt de arahide
1 linguriță extract de vanilie
PREPARAREA
Adăugați untul de nucă de cocos și siropul de arțar într-o cratiță la foc mediu. Gătiți 2-3 minute în timp ce amestecați constant. Amestecul trebuie să înceapă să se îngroașe într-o pastă densă.
Se adaugă untul de arahide în cratiță și se amestecă pentru a se încorpora. Continuați să gătiți timp de încă 2-4 minute până când amestecul devine o textură netedă.
Scoateți amestecul de unt de arahide de la căldură și lăsați-l să se răcească ușor. În timp ce se răcește, rupeți ciocolata în bucăți si o puneți într-un vas pe bain marie să se topească complet.
Pregătiți o tavă de copt, pulverizați cu un spray de gătit și tapetați cu hârtie de copt. Se toarnă jumătate din amestecul de unt de arahide în tavă și se întinde uniform. Adăugați ciocolata topită la amestecul de unt de arahide rămas și amestecați bine. După încorporare, adăugați amestecul de ciocolată în tava de copt, deasupra stratului de unt de arahide și întindeți-l uniform.Așezați tava în congelator timp de 1,5-2 ore pentru a se întări prajitura.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop : unt de arahide,sirop de artar,ciocolata
https://www.facebook.com/tastyvegetarian/videos/1827145147547367/
https://www.facebook.com/tastyvegetarian/videos/1827145147547367/