Gogosi vegani

Baked Apple Cider Donuts

INGREDIENTE
1 cesti (240 g) cidru de mere
10-12 curmale fară samburi(200g)
1/4 cană (70g) unt de arahide(unt din sâmburi de caise)
1 lingură de praf de copt
1 lingură de scorțișoară
1/2 linguriță de nucșoară
1 lingurita de extract de vanilie
Vârf de cuțit de sare
1 1/4 cesti (125g) faina de ovăz
2 lingurițe de amidon din tapioca
Ganaj:
1/4 cană de zahăr de cocos
1 lingurita de scortisoara

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: ulei de cocos,unt de arahide,zahar de cocos

Baked Apple Cider Donuts
INSTRUCȚIUNI
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Adăugați curmalele, cidru de mere și untul de arahide(unt din samburi de caise) într-un blender de mare viteză. Amestecați până devine o compoziție omogenă si netedă.
Se adaugă restul ingredientelor. Combinați amestecul. Aluatul trebuie să fie destul de gros și abia să se amestece, dacă nu adăugați o jumătate de ceașca de făină.
Ungeți cu grijă o tavă de gogoși cu ulei de nucă de cocos. Puneți aluatul în forme, umplând fiecare formă cu vârf.
Coaceți timp de 25-30 minute la 350 C. Sau dacă faci mini gogoși, 15-20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați-i să se răcească timp de cel puțin 10-15 minute înainte de a fi scoși din tava.
Se amestecă împreună scorțișoara și zahărul. Puneți peste fiecare gogoșă.
Baked Apple Cider Donuts

NOTA
Se poate înlocui făina de ovaz cu făină de migdale, 1 1/2 cești (180g).

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/764298860423102/

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *