Ingrediente:
Blat:
1 1/2 cani făină de migdale
1/4 cana de pudră de cacao(pudră de roscove)
1/4 cană de sirop de arțar
3 linguri de ulei de nucă de cocos
Vârf de cuțit sare
Umplutura:
1 cană unt de arahide
3/4 cană de apă
1/2 cană ulei nucă de cocos topit
1/2 cană de sirop de arțar
1/4 linguriță sare de mare
Topping de ciocolată:
2 linguri de ulei de nucă de cocos topit
2 linguri de sirop de arțar, la temperatura camerei
3 linguri pudră de cacao(pudră de roscove)
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: unt de arahide,pudra de roscove,sirop de artar,ulei de cocos
Preparare:
Ungeți o formă detasabilă si tapetați cu hârtie de copt și lăsați-o deoparte.
Pentru a pregăti crusta, combinați toate ingredientele într-un vas și amestecați bine pentru a crea un aluat uniform. Apăsați aluatul în mod egal în partea inferioară a tăvii căptușite și lăsați deoparte.
Pentru a pregăti umplutura, combinați ingredientele într-un blender și amestecați până când crema este complet netedă și matasoasă. (Alternativ, puteți folosi, probabil, un mixer pentru a combina aceste ingrediente. Se toarnă umplutura peste blat și utilizând o spatula netezim uniform suprafața. Așezați placinta în congelator pentru a se întării, aproximativ 4 până la 6 ore.
https://www.facebook.com/detoxinista/videos/1713673938644726/