Ingrediente:
1 1/2 cană de ciocolată neagră
1/2 cană de unt natural de arahide organic
2 linguri de sirop de arțar
1 lingura de făină de nucă de cocos
1/4 linguriță de sare de mare
16 forme micuţe din hârtie
Sare de mare brută, pentru topping (dacă se dorește)
Indicatii:
Tapetați o formă de mini-muffin cu cele 16 forme de hârtie și lăsați deoparte. Se topește jumătate din ciocolata neagră (aproximativ 3/4 cană de ciocolată neagră) pe bain marie.
După ce se topește ciocolata, utilizați o linguriță pentru a o împărți în fiecare formă.
Pentru a pregăti umplutura untului de arahide, amestecați toate ingredientele într-un vas, până când amestecul se omogenizează. Utilizați o linguriță pentru a măsura umplutura, apoi o rotiți între mâini pentru a forma o minge.
Apăsați umplutura in fiecare cosuleț, apoi topiți ciocolata neagră rămasă pentru a acoperi partea superioară a umpluturii.Optional puneți sarea peste ciocolata.
Lăsați cosulețele să se răcească la temperatura camerei sau puneți-le în frigider pentru a accelera procesul. Deoarece această rețetă solicită unt natural de arahide, care este în mod normal păstrat în frigider, aș recomanda păstrarea acestora în frigider dacă nu plănuiți să le serviți în 2 zile. Acestea ar trebui să păstreze timp de o lună sau mai mult când sunt depozitate într-un recipient etanș la frigider.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: unt de arahide bio,ciocolata,sirop de artar
https://www.facebook.com/detoxinista/videos/1722267147785405/