INGREDIENTE
443 gr. piure de dovleac
2 (384ml.)cutii de lapte de nucă de cocos
2 1/2 linguriță condimente măcinate(scorțișoară,nucșoara,cuișoare,anason )
1/4 cana zahar de cocos
2 linguri de sirop de roscove(petimezi din struguri albi)
2 linguri de sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
2 linguri de amidon de arorut
1/3 ceasca de nuci pecan(opțional)
INSTRUCȚIUNI
Puneți toate ingredientele, cu excepția pecanilor, într-un blender. Se amestecă până devine foarte netedă și cremoasă compoziția,iar tot zahărul s-a dizolvt. Gustați și adăugați mai mult sirop de arțar, dacă doriți. Transferați-l la un aparat de preparat înghețată.Deși un aparat de preparat înghețată va da cele mai bune rezultate, puteți, de asemenea, să transferați amestecul din blender într-un recipient frigorific și să amestecați înghețata în fiecare oră până când este gata. Dacă nu utilizați un aparat de înghețată, utilizați lapte de cocos foarte răcit. Serviți cu nuci pecan.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop:zahar de cocos,lapte de cocos,sirop de artar,petimezi din struguri albi,sirop de roscove
https://www.facebook.com/176855779026667/videos/1525686710810227/