Inghetata din dovleac galben

 

Two scoops of vegan pumpkin ice cream with chocolate sauce.

INGREDIENTE

443 gr. piure de dovleac
2 (384ml.)cutii de lapte de nucă de cocos
2 1/2 linguriță  condimente măcinate(scorțișoară,nucșoara,cuișoare,anason )
1/4 cana zahar de cocos
2 linguri de sirop de roscove(petimezi din struguri albi)
2 linguri de sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
2 linguri de amidon de arorut
1/3 ceasca de nuci pecan(opțional)

A container of creamy vegan pumpkin ice cream getting scooped up with pecans.
INSTRUCȚIUNI

Puneți toate ingredientele, cu excepția pecanilor, într-un blender. Se amestecă până devine foarte netedă și cremoasă compoziția,iar tot zahărul s-a dizolvt. Gustați și adăugați mai mult sirop de arțar, dacă doriți. Transferați-l la un aparat de preparat  înghețată.Deși un aparat de preparat înghețată va da cele mai bune rezultate, puteți, de asemenea, să transferați amestecul din blender într-un recipient frigorific și să amestecați înghețata în fiecare oră până când este gata. Dacă nu utilizați un aparat de înghețată, utilizați lapte de cocos foarte răcit. Serviți cu nuci pecan.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop:zahar de cocos,lapte de cocos,sirop de artar,petimezi din struguri albi,sirop de roscove

 

https://www.facebook.com/176855779026667/videos/1525686710810227/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *